Ta en kaffe
Spela Padel
Njut

Hallen

I och med att vi fått möjligheten att bygga och inreda Kalmars första inomhushall så har vi valt material med hög kvalitet. Vi har inrett samtliga 1500 kvadrat med utgångspunkt att skapa en så positiv miljö som möjligt där vi sätter padelspelaren i centrum.

Färgen på väggarna framhäver bollens kontur och underlättar att lokalisera densamma.

Vi har valt att klä hela undertaket med ett akustiktak för att höja spelupplevelsen till en trivsam nivå. Akustiktakets egenskaper minimerar distraktioner från närliggande banor mao en tyst miljö. När ni spelar hos oss orkar ni vara koncentrerade och fokuserade under hela den bokade speltiden.

Till detta har vi hängt upp nät mellan banorna för att förhindra eventuella störningsmoment som innebär att bollar kommer instudsande från andra banor.

Banorna

Vi har fem st Adidas padelbanor. Underlaget vi spelar på är 'Mondo STX Supercourt' från Mondo som är den officiella leverantören till World Padel Tour. Underlaget är en garant till ett förtroligt grepp som även möjliggör att fotens rotation främjas, oavsett spelstil.

Belysningen

Vi har varit ambitiösa i våra materialval då vi vill presentera en arena som verkligen sätter spelaren och upplevelsen i centrum. Belysningen är exempelvis av absolut toppkvalitet. Det är en asymmetrisk LED som är svensktillverkad i småländska Fagerhult. Den kommer att leverera 4000 Kelvin vilket ger en krispighet som höjer den visuella upplevelsen och kommer inte att blända spelaren oavsett position på banan.